Войти

«Лідер галузі 2020» – підтвердження ефективності ТОВ «АЙЛАЗ»

22 травня 2021 року офтальмологічна клініка «АЙЛАЗ» отримала незалежну бізнес-нагороду «Лідер галузі 2020».



Підґрунтям для нагородження стали результати рейтингу суб’єктів господарювання України. Статус лідера відображає ефективність роботи підприємства, внесок у розвиток підприємництва та економіки, підвищення рівня добробуту громадян нашої країни.
 
ТОВ «АЙЛАЗ» визнано серед висококонкуруючих підприємств Київської області за показниками позитивних відгуків, рівня облаштованості клініки, а також наявності обладнання та кількості можливих послуг, що ним надається. Звісно, вся технологічна база нашого медичного центра не мала б жодного сенсу без фахівців найвищого класу, які вдало оперують оснащенням та якісно комунікують з пацієнтами. Цей комплекс чинників створив сервіс лідера, гідний такого звання.
 
Цього року комісія чимало звертала увагу на рівень безпеки підприємства. Пишаємося, що наші дизайнери та архітектори були готови і до цього. Філософія нашої роботи полягає, в першу чергу, в наданні безпечної та комфортної допомоги пацієнтам – щоб жодне обстеження чи консультація не викликали жодного дискомфорту, а операційні втручання були на максимально якісному рівні. 
 
«Нагорода „Лідер галузі 2020“ для всього нашого колективу – це еквівалент наших сумісних зусиль і любові до своєї професії», – наголошує Авер’янова Оксана Сергіївна, кандидат мед. наук, директор клініки «АЙЛАЗ».
 
Рейтинг підприємств будується на основі даних фінансової звітності, а тому його результати об’єктивні й показують реальних лідерів у кожній галузі. 
 
Національний бізнес-рейтинг в Україні вже шістнадцять років проводить дослідження діяльності вітчизняних підприємств, надає їм інформаційну підтримку та маркетингові інструменти. Лідери рейтингів отримують можливості й ексклюзивні інструменти для подальшого розвитку та зростання.

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.