Войти

Лазерна корекція: спеціальні умови для цивільних і військовослужбовців

Лазерна корекція – це свобода від окулярів і лінз; це впевненість, що гарний зір тобі не зрадить в критичну хвилину.



     Зараз до нас звертається багато військових, які боронять Україну або готуються до її захисту. В умовах війни від точності зору, від можливості відмінно бачити без засобів корекції залежить виконання бойових завдань і життя.

Лазерна корекція надає саме такі життєво необхідні можливості.

Ми пропонуємо для військовослужбовців і учасників тероборони діагностику зору з 50% знижкою та лазерну корекцію зору зі знижкою 15%.

До того ж ми проводимо лазерну корекцію в рамках нової програми «Гарний зір на все життя», що буде особливо корисною людям, у яких є діти або племінники. Участь у програмі дозволяє будь-якій дитині протягом 5 років бути під наглядом кваліфікованого офтальмолога клініки «АЙЛАЗ». Виховання у дітей обізнаності та відповідальності за своє здоров’я допоможе бути їм здоровішими у майбутньому.

У нинішній час стабільність для родини особливо важлива. Програма піклування про здоров’я ваших дітей «Гарний зір на все життя» допомогає отримати впевненість у майбутньому та досягнути високої якості життя – для вас і всієї сім’ї!

 

АЙЛАЗ піклується про ваші очі

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Дізнатись більше

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.