Войти

Дитячий парк професій «Кідландія»: станція АЙЛАЗ

Кідландія – найбільший в Києві дитячий парк професій, знаходиться на другому поверсі розважального центру «Блокбастер».



Він дуже схожий на справжнє місто, але дорослі сюди можуть потрапити тільки в супроводі дітей.
 
У Кідландії 50 ігрових станцій. Кожна станція знайомить дітей з різними видами діяльності (близько 100 спеціальностей). Офтальмологію в парку представляє клініка «АЙЛАЗ».
 
На станції з перевірки зору від клініки «АЙЛАЗ» діти зможуть дізнатись, як функціонує око, перевірити свій зір та відчути себе у ролі лікаря. Це дозволить навчитися повазі до медичних працівників та позбутися всілякого страху, адже перевірка здоров’я є дуже важливою та абсолютно безболісною, якщо з вами працюють справжні професіонали!
 
                  
 
Також діти зможуть виконати цікаві завдання та в ігровій формі зрозуміти можливості свого зору, отримати враження від оптичних ілюзій та цікаво провести час. На згадку про досвід та нові знання кожен учасник отримує сертифікат, що є підтвердженням здобутих вмінь. До речі, для того, щоб більш детально ознайомити дитину із діагностикою зору, ви можете подивитись вдома разом із ними відеосюжети на нашому YouTube каналі. Це просто, доступно та інформативно для кожного! 
 
                  
 
Офтальмологічна клініка «АЙЛАЗ» спеціалізується в питаннях корекції зору та лікування короткозорості у дітей, має в своєму розпорядженні усе необхідне сучасне обладнання для комфортного обстеження дитини, використовує методики міжнародного стандарту.
 
Результати обстеження дадуть можливість оцінити зір вашої дитини, виявити порушення зору, визначити тенденції розвитку оптики та зору.
 
Чекаємо на вас у Кідландії!
______________________________________
 
Дитячий парк професій «Кідландія»
м. Київ, пр-т Степана Бандери, 34-В, РЦ «Блокбастер», 2 поверх
(044) 498 48 48

Станція «Офтальмологічна клініка “АЙЛАЗ »! 

 

МЫ ЗНАЕМ О ЗРЕНИИ ВСЁ!

Задайте вопрос врачу-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клиника АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
02140, Украина, г. Киев, просп. С. Бандеры, 17/1
Тел.: (044) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.