Войти

АЙЛАЗ в умовах воєнних дій росії в Україні

Для нашого медичного центру 24 лютого 2022 року стало таким самим викликом, як і для всієї України.



Клініка ухвалила рішення за будь-яких обставин працювати, допомагати зараз населенню, продовжувати розвивати медицину та піднімати економічно свою рідну країну після перемоги!

Частина нашого колективу розмовляє російською мовою, лікарі працюють з усіх регіонів України, включаючи Крим, Донбас і Львів. Ніколи це не було проблемою ні для нашої команди, ні для пацієнта.

Ми діємо. Клініка працює та за ці 2 тижні ми:

   -   перерахували до фонду «Повернися живим» 200 000 грн;

   -   провели інформаційні бесіди з нашими закордонними партнерами та колегами, з якими нас пов’язують багаторічні й колегіальні професійні відносини та дружба – Paragon, Soflex, STAAR, ASKIN (головний офіс у Німеччині) передали медичних вантажів на суму близько 50 тис. доларів;

   -   отримали підтримку від кількох офтальмологічних спільнот (Presbymania, експерти хірургії компанії STAAR) на суму понад 25 тис. доларів у фонд «Повернися живим»;

   -   провели сотні онлайн-консультацій з першого дня війни та продовжуємо приймати як у віртуальному режимі, так і безпосередньо у клініці;

   -   провели обстеження бійців тероборони, оптимізували корекцію, видали засоби корекції, розчини, краплі для очей.

Далі – більше!

За ці 15 років ми беззастережно приймали пацієнтів з усіх країн СНД і ніколи не відверталися від допомоги людям незалежно від їхньої національності та переконань.

Російська влада зробила свій вибір, він очевидний усьому світу. Цей тероризм ми бачимо не по телевізору, а на власні очі, тому правду нам не треба пояснювати – вона у наших містах, на наших вулицях. Ми дякуємо всій російськомовній аудиторії, яка має критичне мислення та виступає проти злочинів своєї влади.

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

 

 

 

 

 

 

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.