Войти

Що таке масаж простати і чи варто його робити?

Мало хто не чув про таку специфічну медичну процедуру, як масаж простати (передміхурової залози).



Простата - невеликий орган чоловічої статевої системи, який відповідає за вироблення спеціального секрету, що входить до складу сперми. Ця рідина забезпечує активність та рухливість сперматозоїдів.

Передміхурова залоза розташовується за сечовим міхуром перед прямою кишкою. Приблизно в цьому місці знаходиться основа чоловічого пеніса. Щоб реалізувати масаж простати, необхідно ввести в анус або палець, або спеціальний масажер - тільки так можна якісно стимулювати цей чутливий статевий орган.

Чи потрібно масажувати простату?


Лікар може порекомендувати пацієнту анальний масаж як профілактику або лікування простатиту. Однак виконувати цю нескладну процедуру можна і без медичних показань. Справа в тому, що масаж простати в цілому дуже добре відбивається на чоловічому статевому здоров'ї, а крім цього, приносить нереальне сексуальне задоволення.

1. Зміцнення ерекції

Багато чоловіків зауважують, що регулярний масаж простати сприяє поліпшенню еректильної функції. При сексуальному збудженні статевий член швидше приймає бойову стійку, твердість дозволяє доставити партнерці максимум чуттєвого задоволення. До речі, масаж простати також благотворно впливає на здатність чоловіка збуджуватись, підвищуючи сексуальний потяг до протилежної статі.

2. Лікування простатиту

Якісний масаж передміхурової залози викликає посилення відтоку зайвої рідини з органу. Таким чином, спадає набряклість та покращує функціонування простати. Запалення органу робить життя чоловіка дуже неприємним - набряклий орган тисне зсередини на інші органи, викликає часті болі і порушує процес сечовипускання. Масаж простати дозволяє усунути всі ці прикрі перешкоди. Плюс до цього – знижує можливість розвитку простатиту в майбутньому.

3. Сексуальна насолода

Ось це – найголовніша причина, через яку більшість чоловіків час від часу вдається до масажу простати. Анальна стимуляція завдає неймовірно гострих сексуальних відчуттів, які при додатковому впливі на статевий член зазвичай призводять до фантастично бурхливого оргазму. Простата має навіть особливу назву – чоловіча точка G, за аналогією з жіночою ерогенною зоною.

Іноді чоловік може зазнати припливу сексуального задоволення і без еякуляції. При стимуляції простати із статевого члена виділяється невелика кількість рідини – того самого секрету, що виробляється залізою. У цей момент відчуття стають дуже насиченими та приємними. При цьому член у момент спалаху насолоди необов'язково повинен перебувати у стані ерекції.

Робити чи ні?


Якщо чоловік здоровий і добре почувається, то від масажу простати точно гірше не буде. Якщо ж є хоча б незначні проблеми зі статевим здоров'ям, слід спочатку проконсультуватися з лікарем. Стимуляцію простати можна виконувати самостійно, для цього знадобляться спеціальні пристрої.

Теоретично анальний масаж можна робити просто пальцями. Однак недосвідченій людині це буде складно реалізувати, до того ж знадобиться помічник чи помічниця. Зате з відповідним секс-пристроєм не буде жодних проблем – чоловік зможе реалізувати стимуляцію без допомоги збоку.

Секс-девайси для анального масажу виготовляються таким чином, що при процедурі чоловік не відчуває болю, ні дискомфорту. Якісні та зручні варіанти масажерів простати можна переглянути на сайті Sex Toys. Початківцям краще вибирати моделі невеликих розмірів із функцією вібрації. Пристрої із пружних матеріалів (силікону, кібершкіри, латексу) забезпечують максимально комфортну стимуляцію.

Як стимулювати простату?


Найпростіший спосіб – використовувати масажер простати анатомічної форми. Секс-девайс потрібно ретельно вимити і нанести на нього інтимне мастило. Після цього можна приступати до введення занурювальної частини всередину анального отвору. Однак ще перед цим необхідно провести очисну процедуру кишківника.

Досягти ідеального очищення буде простіше, якщо використати анальний душ. Але можна взяти і звичайну медичну грушу із теплою водою або розчином ромашки. Також слід переконатися, що в області ануса немає тріщин або ранок. Якщо є пошкодження шкіри, спочатку необхідно залікувати їх.

Лубрикант бажано нанести не тільки масажер простати, але й інтимну зону тіла. Можна навіть влити трохи мастила прямо в анус. Занурювати девайс у тіло необхідно дуже акуратно та повільно, орієнтуючись на свої відчуття. Потім, коли фалічна частина виробу виявиться цілком усередині, слід увімкнути вібрацію. Тривалість процедури обмежується лише бажанням чоловіка.

Деяким чоловікам більше подобається дія не з вібрацією, а поштовхами. У такому випадку можна використовувати фалоімітатор на присосці. А якщо поряд є партнерка, то чому б не спробувати секс із страпоном? При ніжних діях дівчини чоловік зазнає неземного блаженства від такої стимуляції. Анальний вібратор - теж добрий девайс для масажу простати.

Можливо, з першого разу досягти оргазму від анальної стимуляції чоловік не зможе. Нічого страшного – тіло повинне звикнути до нових незвичайних відчуттів. Більше практики – і масаж передміхурової залози почне приносити незабутнє блаженство.

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.