Войти

Прості поради, як покращити стан ваших очей під час сінної лихоманки

Сінна лихоманка, відома також як поліноз або сезонний нежить, виникає в результаті розвитку алергічної реакції на пилок рослин.



 

    Від полінозу часто страждають також і очі.

Поради офтальмологів клініки «АЙЛАЗ» допоможуть захистити ваші очі під час загострення та покращити стан в цілому.

Бажаємо здоров’я!

 

Проводьте вологі прибирання Уникайте контактів з пилком – закривайте двері та вікна, проводьте вологі прибирання частіше.
Користуйтеся протисонцевими окулярами Користуйтеся протисонцевими окулярами спортивного дизайну – це зменшить контакт пилка з очима.
Промивайте ваші очі Промивайте ваші очі після перебування на вулиці від пилку та пилу.
Уникайте перебування на вулиці вранці Уникайте перебування на вулиці вранці – під час максимальної концентрації пилку в повітрі.
Зробіть холодні компреси Якщо ви помітили перші ознаки подразнення очей – зробіть холодні компреси та закапайте холодні зволожуючи краплі. Холод допомагає зменшити запальну реакцію, відчуття свербежу й подразнення очей.
Перейдіть з контактних лінз на окуляри Перейдіть з контактних лінз на окуляри, якщо помітили перші ознаки подразнення очей.

У тому випадку, якщо ви сумніваєтеся в причинах стану, який турбує ваші очі – зверніться до фахівців-офтальмологів на повну діагностику зору. Будемо раді допомогти!

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Дізнатися більше

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.