Войти

Магічна блефаропластика або пластика нижніх повік без видимих розрізів

Ви часто запитуєте: чи можливе таке? Можливо!



 
лікар-отоларинголог, пластичний хірург, кандидат медичних наук клініки CitiDoctor Т.Ю. Запорожець
 
 
Існує малотравматичний метод – транскон'юнктивальна блефаропластика: пластична операція з видалення жирових гриж (мішків) під очима. За такої операції розріз виконується з внутрішньої сторони повіки (через слизову оболонку – кон'юнктиву ока). Він дозволяє нам відразу побачити жирові періорбітальні грижі нижніх повік пацієнта та видалити їх.
 
Що важливо знати про цей метод?
 
  • Транскон'юнктивальна блефаропластика позбавить пацієнта тільки від гриж, тому вона показана молодшим пацієнтам, у яких ще немає нависання шкіри або коли шкіра досить еластична для самостійного скорочення. Якщо ви хочете позбутися у т.ч. від зайвої шкіри та шкіра недостатньо еластична – вам показана класична блефаропластика;
  • шрами в результаті операції не залишаються, оскільки шкіра не торкається, а слизова оболонка гоїться набагато швидше та без наслідків. При класичній блефаропластиці розріз робиться на шкірі, відступаючи від лінії росту вій.     
Чи можна поєднувати?
 
Так. Таку операцію можна поєднувати з іншими пластичними операціями – ринопластикою, верхньою блефаропластикою, підтяжкою обличчя й т.д. Все залежить від ваших побажань і можливостей організму.
 
Коли робити операцію?
 
Є пацієнти, які обирають дату операції за місячним, церковним або іншими календарями. Якщо говорити з медичної точки зору, загоєння майже не залежить від пори року, тож це все – міфи. Так, є нюанси: влітку спекотно та більше пітніють, взимку холодно й більше застудних захворювань навколо, але… Будь-які операції проводять цілий рік по всьому світу!
 
Взагалі, найважливіше, щоб пацієнт був готовий до операції. Йти на операцію потрібно не згідно з якимись календарями, а коли ви відчуваєте, що не страшно, коли не відчуваєте сумнівів, коли цілком довіряєте собі та своєму лікареві. Тоді не важлива дата чи пора року.?
 
Перевірено досвідом, що пацієнти, які налаштовані лише на гарний результат після операції блефаропластики, завжди отримують бажане та навіть складнощі реабілітаційного періоду проходять легко й впевнено!
 

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров`я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь



Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.