Войти

Інтимна пластика після пологів в клініці CitiDоctor

У гінекологічну службу медичного центру CitiDоctor поступила пацієнтка.



 9 місяців тому у неї були пологи, наслідки від яких, на жаль, відразу не були виявлені лікарями і тягнулися неприємними симптомами до моменту звернення до нас. Оцінивши ситуацію, нашою командою, на чолі з акушером-гінекологом вищої категорії, к.м.н., Тян Ольгою Володимирівною, були діагностовані такі симптоми:

  • нетримання сечі;
  • релаксуюча піхва;
  • складнощі із спорожненням кишківника;
  • нейрогенні запори;
– а все це виникло унаслідок агресивного ведення пологів.
 
Пацієнтці було призначено хірургічне втручання, під час якого ми занурили стінку прямої кишки, підняли стінки піхви, а також укріпили сечостатеву діафрагму. Операція виконана успішно та пацієнтка повністю відновлена. Субфасціальна кольпоперинеопластика э найкращою у молодих жінок – ця техніка дозволяє добитися хорошого ефекту при корекції релаксуючої піхви та уникнути редукції стінок піхви, зберігши природну слизову оболонку.
 

 
Тривалість розширеної субфасціальної кольпоперинеопластики складає не більше 20-30 хвилин при крововтраті, в середньому, 30 мл. Пацієнткам дозволяється акуратно сидіти ввечері в день операції. Виписка здійснюється наступного дня або через день. Статеве життя можливе вже через 2 місяці.
 
 
 
Основні переваги представленого підходу в хірургічному центрі CitiDоctor:
  • максимальне наближення результатів операції до анатомії піхви «до пологів»;
  • дороге устаткування та система безпеки в операційній;
  • високі професійні навики та великий досвід хірурга;
  • мінімальний больовий синдром;
  • швидка реабілітація; висока якість статевого життя та високий відсоток усунення функціональних розладів прямої кишки (за даними міжнародних стандартних анкет-опитувальників);
  • повна відсутність чужорідних тіл (сіток і т.п.).
 

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров`я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь



Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.