Войти

Геркулесова дієта: вівсяна каша як основа здорового харчування

Про поживність і корисність геркулесової каші відомо всім, напевно, починаючи з раннього дитинства.



    Але мало хто знає, що завдяки цій смачній страві в дорослому віці можна не лише урізноманітнити свій раціон, а і схуднути.

Звичайно, харчуватися однією кашею впродовж усієї дієти не можна, тому сьогодні ми розповімо, як можна з користю для свого організму їсти геркулес лише 5 днів поспіль та отримати фігуру своєї мрії.

До речі, згідно з проведеним опитуванням, саме такої дієти дотримуються багато адміністраторів біткоїн-казино, які через сидячу роботу не завжди можуть досягти гарної фізичної форми іншими методами. Зрозуміло, для більшого ефекту потрібно поєднувати харчування корисною кашею із заняттями спортом. 

Геркулесова дієта є однією з найпростіших і, головне, найдієвіших. Вона не потребує якихось особливих зусиль над собою протягом тривалого терміну. Геркулес містить у складі: 

   -   калій; 

   -   кальцій; 

   -   фтор; 

   -   йод; 

   -   магній; 

   -   залізо; 

   -   вітаміни В2, В1, Р, В3, Н, РР. 

Через комплекс вищеперелічених мікро- та макроелементів і високої калорійності ви зовсім не відчуватимете почуття голоду, що є важливим чинником у дієтичному харчуванні. Вже наприкінці тижня ви відчуєте гарний результат, а ваш організм отримає повне очищення від шлаків. 

Щодо меню та раціону, треба зазначити, що є два види дієти, які не лише допоможуть схуднути, але й будуть чудовим розвантаженням для вашого організму.

Перший рецепт передбачає харчування пісною кашею та триває впродовж 6 днів. А другий — більш щадний: у кашу можна додавати ягоди, родзинки й мед. Приготувати суміш для схуднення можна за таким рецептом: 2 ложки каші геркулес потрібно залити окропом і дати настоятися протягом 10 хвилин. Категорично забороняється додавати спеції та олію. Крім каші, можна вживати молокопродукти — кефір, йогурти, молоко і фрукти.

Важливо пам'ятати, що солодке й солоне повністю виключаються з раціону.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.