Войти

Як вибрати свій перший вібратор

Людину завжди манить бажання випробувати щось нове та незвичайне.



     Звичайно, можна все життя робити прості звичні дії, відмовляючись від незвіданих відчуттів. Але краще дозволити собі сміливі експерименти, які урізноманітнюють інтимну сферу, зроблять її більш яскравою та незабутньою. Сьогодні ми поговоримо про ігри із вібратором. Як показує практика, вже після першого знайомства з цією чудовою штукою, ви зрозумієте, як багато втратили через те, що не використовували його раніше. Ви багато дізнаєтеся про сучасних вібраторів, навчитеся вибирати їх та грамотно використовувати самостійно або з партнером.

Знайти себе справжню – це відмовитися від шаблонів та стереотипів. Немає понять «соромно» чи «соціально неприйнятно». Є тільки Ти і твоє право справжнього задоволення.

Що таке вібратор


Вібратор - це пристрій, вироблений у формі чоловічого статевого члена або в будь-якій іншій, яка залежить від ерогенної зони, яку ви збуджуватимете і звичайно, від особистих уподобань і фантазій. Неможливо однозначно відповісти на запитання, що таке вібратор. Це не тільки інструмент для задоволення в будь-який зручний для вас момент. Це насамперед можливість отримати нові потужні відчуття без залучення сторонньої людини. За допомогою цієї іграшки ви відчуєте подвійне проникнення залишаючись наодинці з коханим, а значить, не ризикуватимете відносинами.

Вібратор - це незамінний і завжди готовий на подвиги коханець. Він знає про всі ваші уподобання, готовий виконати будь-яке бажання і при цьому абсолютно нічого не вимагає натомість. Він ніколи і нікуди не поспішає, не втомлюється, не дратується та не просить смачної вечері. Ви отримаєте можливість неквапом досліджувати своє тіло, знаходити ерогенні зони, влаштовувати експерименти та відкривати нові горизонти.

Друг родини. Вібратор може бути помічником вашого коханого. З такою іграшкою чоловік стає впевненішим у своїх силах і може більше часу приділяти прелюдії. Поки він пестить ваше тіло губами, невтомний друг вже приносить задоволення, збуджуючи і готуючи грунт для бурхливого сексу.

Жінка помічника. Багатьом чоловікам подобаються ласки партнерки, які супроводжуються обережним і, головне, безпечним, проникненням вібратора.

Сімейний лікар. Правильно підібраний вібратор допоможе позбавитися застійних процесів у малому тазі, надасть загальнозміцнюючу дію на жіночі статеві органи. Експерти стверджують, що масаж піхви, виконаний за допомогою вібратора, стимулює кровообіг.

Завжди поруч. Компактний коханець, готовий виконати будь-яку вашу примху, легко міститься в дамській сумочці і супроводжує в будь-яких поїздках.

Віддалений коханець. Вам не потрібно чекати, поки кохана людина прийде з роботи або приїде з відрядження. Грайте з ним просто перед монітором смартфона чи ноутбука.

Які бувають вибратори

Які бувають вибратори


Сучасні виробники іграшок для дорослих створили величезну лінію цієї продукції. Але, незважаючи на велику кількість товарів цієї категорії, вибір зробити не так просто. Для початку потрібно зрозуміти, яка саме стимуляція подобається саме вам.

Отже, вібратори умовно можна поділити на такі категорії:

   -   Вагінальні (класичні варіанти).

   -   Стимулююча точка G.

   -   Подвійне проникнення.

   -   Кліторальні вібратори.

   -   Анальні (розробляються як жінок, так чоловіків).

Звичайно, в ідеалі добре мати кілька вібраторів, щоб ні в чому собі не відмовляти. Але про все по порядку.

Класичний вібратор. Як правило, має цілком реалістичний вигляд, а за анатомічними характеристиками відповідає чоловічому статевому органу. Відмінно підходить для новачків, оскільки забезпечує отримання розкішного вагінального оргазму. Для одночасної стимуляції клітора та піхви використовуються вібратори, виконані у формі кролика. Стимулюючи клітор за допомогою ергономічних та компактних пристроїв, ви можете насолоджуватись приємними відчуттями протягом цілого дня. Завдяки тому, що такі вібратори виглядають як туш або звичайний гаджет, можна спокійно носити його в сумочці або зберігати в робочому столі. Особливої популярності набуває іграшка у вигляді метелика. Це маленьке диво кріпиться на стегнах і використовується в режимі hands free, додаючи нові відчуття під час сексу і перетворюючи звичайний день на казку. Відмінна альтернатива такому пристрою - трусики з вібрацією.

Вібратори для точки G. Досить нетривалої практики, щоб отримувати потужні оргазми у будь-який зручний для вас час. Вигнутий кінчик іграшки посилено впливає на унікальну ерогенну зону, змушуючи жінку відчувати оргазм за оргазмом.

Анальні вібратори. Як правило, ці іграшки мають невеликий розмір і мають обмежувачі. Щоб не заподіяти собі шкоди, не варто використовувати для стимуляції анального отвору вібратори інших категорій.

Вібратори для стимуляції двох зон. Популярність цих пристроїв обумовлена тим, що вони можуть використовуватися як анально-вагінальні вібратори і як вібратори для клітора і піхви.

Перший вібратор

Перший вібратор


Перший вібратор – це як перший статевий партнер. Він повинен бути надійним, не завдавати дискомфорту і залишитися назавжди у вашій пам'яті. А якщо серйозно, то перед тим, як зробити замовлення, потрібно зрозуміти, з чим вам доведеться мати справу.

Вібратори виготовляються із різних матеріалів. Основними є:

Силікон. Гіпоалергенний еластичний і м'який на дотик матеріал. Розрахований на тривалий час використання, але «приймає» виключно мастила на водній основі.

ABS-пластик. Сучасний гіпоалергенний матеріал із високими гігієнічними характеристиками. Як правило, використовується для виробництва жорстких вібраторів, для яких можна застосовувати різні види мастил. Догляд за такими виробами дуже простий - вимийте, обдайте окропом, обробіть антисептиком і насолоджуйтесь знову.

Кібершкіра. Справді лідери серед сучасних вібраторів. Вони настільки нагадують людську шкіру, що до них хочеться торкатися знову і знову. Але це не просто іграшка. До умов її зберігання та обробки виробники висувають індивідуальні вимоги.

Латексні вібратори. Пружні та дуже гнучкі, вони представлені у великій колірній гамі. Тактильні відчуття, які ви отримаєте при проникненні цих маленьких коханців у найпотаємніші місця вашого тіла, точно не залишать вас байдужими. Тільки не забувайте, що, піклуючись про гігієну, не варто застосовувати спиртовмісні засоби.

Полівінілхлорид. Універсальні, практичні, розраховані на тривалий термін використання, вони представлені у різних формах та приймають будь-які лубриканти.

Управління вібраторами


Регулюється вібрація за допомогою кнопок та поворотних пристроїв. А ось справді дивом техніки на сьогоднішній день можна назвати вібратори з дистанційним керуванням. Давати команди ніжному коханцю можна просто через програму в смартфоні.

Живлення вібраторів


Не бійтеся. Йдеться не про екзотичні страви та бабусині пиріжки. Все набагато простіше. Сучасні секс-символи живляться від акумуляторів, мережі або просто від пальчикових батарейок. Тільки пам'ятайте, що використовувати живлення від мережі можна лише в сухих приміщеннях та в режимі масажер.

Практичні поради з вибору вібратора


Визначтеся із зоною стимуляції та розміром. Пам'ятайте, що вагінальний вібратор краще купити більшого розміру, а анальний меншого.

Якщо ви купуєте перший вібратор, прислухайтеся до порад спеціалістів. Довжина має перевищувати 18 сантиметрів, а діаметр 3.5-4.5 сантиметрів.

Найбільш практичними є силіконові вібратори. Якщо ви зацікавлені у продовженні терміну експлуатації, зверніть увагу на герметичні вироби.

Важливо підібрати оптимальний режим вібрації. Щоб унеможливити таку неприємну побічну дію, як оніміння, варто звернути увагу на ті вібратори, які мають кілька режимів вібрації або регулятор, за допомогою якого можна налаштувати плавну зміну вібрації.

В ідеалі ваш улюбленець повинен мати функцію блокування. Погодьтеся, не хочеться, щоб він прокинувся в сумочці або в багажі, в самий невідповідний для любовних утіх час. Якщо ви збираєтеся використовувати іграшку в громадських місцях, краще віддати перевагу безшумним варіантам.

І найголовніше! Вібратор – це не замінник чоловіка. Це джерело насолоди, ваша улюблена іграшка. Саме тому зовсім необов'язково вибирати модель, максимально схожу на чоловічий член.

Щодо виробників, то найбільшим попитом користуються вібратори виробників з Америки, Європи та Канади. На китайському ринку також представлені добрі моделі з високими технічними характеристиками. Щоб не помилитися у виборі, робіть замовлення на спеціалізованих сайтах, менеджери яких підкажуть вам найкраще співвідношення ціни та якості до товару.

Правила використання вібратора

Гігієна насамперед. Після того, як ви принесли вібратор додому, слід ретельно вимити теплою мильною водою і продезінфікувати спеціальними засобами або хлоргексидином, який продається в будь-якій аптеці. Пам'ятайте, що речовини, що містять спирт, або перекис водню можуть нашкодити здоров'ю вашого нового друга.

Не забувайте про змащення. Найкраще підійдуть силіконові препарати чи засоби на водній основі. Для стимуляції ануса медики рекомендують використати презервативи.

Не поспішайте! Познайомтеся ближче. Поводьтеся вібратором по всьому тілу. Почніть із сосків, живота, внутрішньої частини стегон. Можливо, ви знайдете нові ерогенні зони, що буде приємно і вам та вашому партнеру, на якому, до речі, також можна випробувати нову іграшку. Не варто відчувати незручність чи сором там, де можна отримати оргазм!

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про отдых:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.