Войти

З Новим 2022 роком і Різдвом Христовим!

Шановні друзі! З Новим 2022 роком і Різдвом Христовим!



 
Для медичного центра «СІТІ ДОКТОР» це ювілейне, п’яте новорічне привітання наших пацієнтів. Ми щиро раді, що за цей час встигли зарекомендувати себе, зайняти провідні позиції та стати відомими навіть за межами України.
 
Наші лікарі – професійні митці, рятівники та справжні спеціалісти своєї справи. У симбіозі з комфортом клініки, рівнем обслуговування та якісним обладнанням, ми разом створили потужний організм, що працює заради безпеки та здоров’я кожного пацієнта.
 
Попри труднощі та виклики, що зустрічались нам протягом року, ми пишаємось тим, що змогли міцно встояти навіть попри пандемію, якісно й безпечно приймати ургентних пацієнтів без перешкод. Ми дякуємо керівництву за підтримку, а пацієнтам за розуміння щодо правил, яких необхідно було дотримуватися.
 
Окрема подяка нашому молодшому медичному персоналу: чистота, охайність клініки та щира увага до настрою пацієнтів – це неодмінні деталі нашого сервісу! Ми надаємо конкурентні робочі місця та забезпечуємо кожного нашого працівника максимально комфортними умовами.
 
Вітаємо наш колектив, друзів, партнерів, пацієнтів і всіх тих, хто вперше зустрінеться на нашому шляху! Бажаємо, щоб перевірка здоров’я стала для вас гарною звичкою й тоді будемо бачитися лише з приємних приводів, а навіть якщо і є труднощі, ми завжди знайдемо для них вирішення!
 
Перемог, сил і наснаги у новому 2022 році!
 
 

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров`я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь



Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.