Войти

Як я можу підтримати економіку України в умовах війни?

Офтальмологічна клініка «АЙЛАЗ» працює для вас.



    Війна – це трагедія, це велике випробування для всіх. Війна – це  дорого. Дуже та дуже. Один день війни, за різними оцінками, обходиться Росії приблизно у 20 млрд. доларів, і це добре.

Однак і Україна витрачає дуже багато, хоча завдяки допомозі партнерів на порядок менше й це теж добре.

На сьогодні ми маємо:

   -   майже повністю зупинену міжнародну логістику – аеропорти закриті, порти закриті, існують певні обмеження на державних кордонах;

   -   основні логістичні склади в нас були розташовані під Києвом, там зараз все заблоковано, а отже, майже вся внутрішня торгівля теж зупинилася, до цього додається проблема пересування вантажів країною;

   -   Україна експортувала метал і зерно через порти, а вони заблоковані;

   -   посівна кампанія, як і сільське господарство, під загрозою;

   -   більше мільйона людей покинули свої домівки, а з ними й робочі місця, тобто ці люди випали з економіки та перестали в неї вкладатися.

Тверезо оцінить, наскільки сьогодні цінними є кожна пара рук, що залучені до БУДЬ-ЯКОГО сектору економіки.

Отже, що мені, як українцю, робити для своєї Батьківщини?

1. Якщо ви залишились вдома та ваше підприємство дозволяє вам продовжувати роботу – працюйте! Не витрачайте час на страх чи перегляд стрічки новин. Допоможіть своїй компанії продовжувати свою діяльність.

2. Якщо інші бізнеси продовжують працювати – не звинувачуйте їх! Навпаки, підтримуйте та, якщо можливо, купуйте їх товар або скористайтеся послугами.

3. Якщо ви знаходитесь у безпеці – подолайте у собі почуття провини за те, що вижили. Шукайте спонсорів, підтримуйте волонтерів, виходьте на мітинги. Не сидіть вдома!

4. Продовжуйте користуватися грошима – платіть рахунки, заплатіть податки, купуйте продукти чи оплатіть заняття з англійської. Це ваш вклад у боротьбу. Це важливо. Допоможіть країні!

5. Звертаємось до підприємців – якщо можливо, залишайте бізнес відкритим! І, звісно, шукайте інвесторів для пожертв на армію.

Клініка «АЙЛАЗ» не зупиняла своєї роботи, ми консультуємо пацієнтів у режимі онлайн  (безкоштовно) і, за потреби, обстежуємо в клініці (за тарифами обстеження). Наші фахівці знаходяться на місті та ми готові надавати медичну допомогу всім, хто звертається. Телефонуйте, приходьте. Ми завжди поряд.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!



Тел. кол-центру клініки «АЙЛАЗ»:  044 364 10 01.

E-mail: info@ailas.com.ua.

Розклад роботи кол-центру:

   -   понеділок-п’ятниця – с 09:00 до 20:00;

   -   субота, неділя – вихідні.

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.