Войти

Комплексні ендоскопічні та УЗД пакети CitiDoctor

Для того, щоб звернути увагу наших пацієнтів на актуальність захворювань шлунково-кишкового тракту (ШКТ), ми створили пакетні умови комплексної діагностики.



Це доступно, безпечно та абсолютно комфортно! Завдяки досвіду наших спеціалістів ви будете відчувати себе впевнено, а якісне обладнання забезпечить максимально точний результат.
 
Ваше здоров’я починається не з першої болі у шлунку, а з першого профілактичного обстеження, що попередить небажані симптоми та гарантовано врятує вас від зайвих турбот. 
 
Пакет №1 «Класичний»
 
Найчастіше у своїй практиці лікар-гастроентеролог зустрічається із захворюваннями верхніх відділів шлунково-кишкового тракту. Це обумовлено порушенням режиму харчування, вживанням «швидкої» або не якісної їжі, стресовими ситуаціями, супутніми захворюваннями тощо. Кваліфіковане ендоскопічне обстеження шлунку і дванадцятипалої кишки вкрай важливе для діагностики, профілактики та лікування виразок, запальних захворювань і новоутворень.
  • ЕГДС – 900 грн.;
  • анестезіологічне забезпечення – 1200 грн.;
  • консультація гастроентеролога – 490 грн.;
  • аналіз на Хелікобактер пілорі (біопсія з слизової шлунка) – 240 грн.
2830 грн.  Ціна зі знижкою – 2500 грн.
 
В умовах нашого медичного центру це можливо без будь-яких неприємних відчуттів, завдяки безпечному анестезіологічному забезпеченню. Місце, що лідирує серед чинників розвитку виразок шлунку (до 80%) і дванадцятипалої кишки (до 95%), хронічних гастритів (до 90%), є Helicobacter pylori. Тому «золотим стандартом» вважається діагностика Helicobacter pylori та лікування при захворюваннях ШКТ.
 
Пакет №2 «Класичний +» 
  • ЕГДС – 900 грн.;
  • анестезіологічне забезпечення – 1200 грн.;
  • УЗД органів черевної порожнини – 320 грн.;
  • консультація гастроентеролога – 490 грн.;
  • печінкові проби – 290 грн.;
  • розгорнутий аналіз крові – 135 грн.
3335 грн. Ціна зі знижкою – 3000 грн.
 
Все корисне для нашого організму ми отримуємо завдяки нашому харчуванню. Тому будь-які порушення в роботі шлунково-кишкового тракту  можуть призводити до багатьох захворювань. Ми не те, що ми їмо, а що можемо засвоїти. Тому дуже важливо проходити комплексне кваліфіковане обстеження з консультацією гастроентеролога при перших симптомах та 1 раз на рік.
 
Пакет №3 «Здорова печінка»
 
Печінка – це не тільки основний «фільтр» нашого організму, вона приймає участь в синтезі корисних речовин, депонуванні вітамінів і мікроелементів, метаболізмі деяких гормонів. Печінка працює цілодобово і має тісний взаємозв’язок з іншими органами шлунково-кишкового тракту.
  • УЗД органів черевної порожнини – 320 грн.;
  • розгорнутий аналіз крові – 135 грн.;
  • печінкові проби – 290 грн.;
  • консультація гастроентеролога – 490 грн.
1235 грн. Ціна зі знижкою – 1100 грн.
 
Комплексне дослідження органів черевної порожнини на сучасному апараті та професійним спеціалістом бажано робити як мінімум один раз на рік для повноцінної діагностики внутрішніх органів. Таке обстеження має велике інформативне значення для диференціальної діагностики. За допомогою УЗД є можливість дослідити підшлункову залозу, печінку, жовчний міхур, зачеревний простір і  селезінку.
 
Оцінити функціональну властивість роботи жовчовивідних шляхів, печінки та жовчного міхура можливо завдяки біохімічного аналізу крові «печінкові проби», що потрібно робити кожній людині не залежно від віку щонайменше 1 раз на рік.
 
Пакет №4 «Комфортна ендоскопія»
  • ЕГДС – 900 грн.;
  • колоноскопія – 1500 грн.;
  • анестезіологічне забезпечення – 1700 грн.

4100 грн. Ціна зі знижкою – 3900 грн.

Комплекс допоможе ефективно та без неприємних відчуттів оцінити стан слизових шлунково-кишкового тракту, провести діагностику та видалення новоутворень завдяки професійній роботі наших лікарів і найсучаснішого обладнання. Процедура проходить під час комфортного сну пацієнта.
 
Подбайте про себе вчасно та скористайтеся можливістю провести діагностику комплексно!
 

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.