Войти

Сон, секс та спорт після мамопластики

Хірургічний центр CitiDoctor надає повний цикл послуг з пластичної хірургії,



загальний і пластичний хірург хірургічного центру «СІТІ ДОКТОР» Олександр Романович Бебих
 
найпопулярнішою із яких досі залишається мамопластика. Якщо ви вже прочитали безліч статей про те, як підготуватися до такої операції, то ми вирішили надати вам матеріал стосовно того, що ж робити після того, як славетна мрія втілена і як повернутися до звичного стилю життя?
 
Перші години після операції в CitiDoctor проходять по протоколу Fast Track: рання активізація та швидке повернення пацієнта до зручного та активного життя.
 
Перший тиждень пацієнтка носить тейпи та компресійну білизну. Подалі лише компресійну білизну протягом 6 тижнів постійно, та ще 6 тижнів тільки під час сну. 
 
Отже, 3 правила щодо післяопераційного періоду:
 
1. Сон: важливо перші 8 тижнів спати лише на спині, щоб не збільшувати тиск на імпланти та навколишні м’які тканини при лежанні на боках чи на животі. В подальшому можна на боках.
 
2. Секс: не раніше ніж через 3 тижня, без стискання грудей і в компресійній білизні. Щадний період – перших 4 місяці. 
 
3. Спорт: рання активізація та вертикалізація лише на користь. В компресійній білизні рухи дозволяються усі, що не обмежуються біллю в перший місяць. В подальшому, протягом наступних 3-х місяців, дозволяється фітнес та вправи без обтяжувачів.
 
Обмеження  фізичного навантаження на верхній плечовий пояс протягом першого місяця, наступних 3 місяця дозволяється фітнес без гантель та вправах на тренажерах.
 
Насправді, жінок переповнює ейфорія та щастя і весь реабілітаційний період проходить на одному диханні та лише з позитивними емоціями. Адже бажані форми отримані, а процес реабілітації в CitiDoctor – найшвидший на сьогодні, що існує у світі. 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.