Войти

Почервоніння очей після видалення катаракти: ми знаємо, що робити

До уваги наших читачів – продовження теми катаракти та можливих наслідків операції, яких може остерігатися майбутній пацієнт.



 

     Ми певні, що мінімальний дискомфорт після операції неможливо порівняти з тим, що ви отримаєте здорові очі та можливість покращити якість свого життя.

 

Наша команда виконує всі хірургічні втручання на максимально високому рівні та мінімізує будь-які можливі негативні наслідки операції з видалення катаракти.

Почервоніння очей через кілька днів після операції – доволі розповсюджене явище, разом з цим нешкідливе, крововилив зникне сам по собі. А ось при почервонінні, що супроводжується гострим болем і світлобоязню – негайно зверніться до лікаря-офтальмолога.

У клініці повного циклу «АЙЛАЗ» працює ЦІЛОДОБОВА служба допомоги для післяопераційних пацієнтів. Звертайтеся до фахівців клініки. Будьте здорові!

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Поставте питання лікарю-офтальмологу


Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.