Войти

Apple поспішатиме повертати моду на “розкладачки”

Як відомо, мода - процес циклічний.



    Немає нічого дивного в тому, що все більше великих розробників смартфона прагнуть зайняти нішу розкладних смартфонів нового покоління, а Apple ще декілька років тому заявив про те, що активно займається розробкою своєї першої моделі такого плану. 

Складності реалізації


Вперше про Iphone, що розкладається, почали говорити ще у 2020 році, а в мережі навіть з?явилися перші зображення моделі та її повноцінний концепт. Це стало досить гучною новиною того часу, проте втілити ідею у життя завадив рівень технологій.

Одним з головних задумів полягав у тому, щоб не допустити зниження технічних характеристик та забезпечити високу якість.

Iphone нового покоління мав виконувати все і навіть більше - спілкування, мультимедіа, ігри в мобільні та азартні ігри на RCgroup, але при цьому зберігати компактність.

Майбутня модель складного Iphone навіть отримала свою попередню назву - Iphone Flip. На початкових етапах у мережі з?являлись оригінальні дизайнерські рішення, проте згодом Apple зосередились на розробці флагманських пристроїв, а галас навколо “розкладачки” почав потроху згасати.

Враховуючи лаконічність Apple у своїх анонсах та закритості внутрішньої інформації щодо нових проєктів, у мережі відтоді почали ширитися виключно непідтверджені чутки, а ймовірна дата виходу нового гаджета постійно змінювалася. Схоже, що зараз робота в цьому напрямку знову відновилась.

Майбутня модель складного Iphone

Конкуренція на ринку


Варто зазначити, що термін “складний смартфон” вже давно не чимось футуристичним, а різні бренді з перемінним успіхом вже спробували зайняти цю нішу:

   -   Moto RAZR 40;

   -   Samsung Galaxy Flip 5;

   -   Xiaomi Mix Fold 2;

   -   Google Pixel Fold та інші.

Можливо, саме тому Apple всіляко натякає на свою участь у цих перегонах, проте очікування саме від цього бренду не змушують шукати довершену форму.

За останніми новинами Apple вже звертається до азійських виробників з приводу постачання необхідних деталей саме для виробництва моделі, що розкладається. Окрім того, протягом декількох років у компанії шукають варіанти оптимальної реалізації дисплеїв, що здатні складатися. Мова навіть йшла про застосування в них компонентів, які здатні самовідновлюватися. Важливо подолати чи не найголовнішу проблему конкурентів - сліди на дисплеї від згинання корпусу телефона. 

Враховуючи популярність бренду та гарантований підвищений інтерес до продукції Apple щороку, вихід ще одного Iphone, який зможе складатися навпіл, створить чималий ажіотаж та обов?язково стане предметом обговорення. Щоправда, навіть приблизних термінів досі не існує, але у 2024 році чекати на Iphone Flip, хоч як би він не називався, не варто.

 

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про отдых:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.