Войти

Цілодобова мікропозика на карту

Мікропозика в Україні: зручний та швидкий спосіб отримати гроші в онлайн-режимі. Переваги: просте оформлення, доступність 24/7, відсутність застави та поручителів.



З доступних звичайним громадянам варіантів кредитування, мікропозика є найзручнішою. По-перше, це простота оформлення, для чого не потрібно надавати великий пакет документів. По-друге, це швидкість кредитування в онлайн-режимі.

Звертатися до МФО Кача Гроші, щоб взяти кредит онлайн Вінниця можна у будь-який час. Послуги компанії надаються споживачам цілодобово. Це особливо корисно у тих ситуаціях, коли терміново потрібні гроші. Беруть позикові кошти 24/7 незалежно від дня тижня та часу доби.

Які вимоги до позичальника?


Вимог кредитор висуває небагато, і всі вони легко пояснюються з точки зору законодавства країни та особливостей процедури дистанційного оформлення.

   -   Кредитні гроші можуть бути видані лише особам, які досягли повноліття та ще залишаються дієздатними. Тому вікові рамки встановлені від 18 до 70 років.

   -   Реєстрація на території України. З документів, що підтверджують особу, громадянство та платоспроможність, це український паспорт та ІПН.

   -   Банківська картка платіжної системи, яка використовується в Україні, виписана на ім'я позичальника. Вона має бути з актуальним терміном дії та позитивним балансом. Достатньо кілька гривень на рахунку, щоб система кредитного сервісу провела верифікацію карти.

   -   Наявність мобільного телефону та підключеного до Інтернету.

Вимоги до клієнта МФО не включають надання заставного майна та залучення поручителів. Не потрібно пред'являти для схвалення мікрокредиту довідку з місця роботи про розмір доходу за останні місяці. Не надто ретельно перевіряється кредитна історія, а також джерела доходу заявника.

Плюси кредитування на картку


   -   Розглядається заявка дуже швидко, і того ж дня на рахунок клієнта переказуються позикові кошти.

   -   Також оперативно перевіряється заповнена заявником форма, тому рішення щодо видачі кредиту не доводиться чекати.

   -   Нема потреби збирати зайві папери, надавати докази платоспроможності. Кредит надається на підставі інформації, яку вказав у заявці позичальник.

   -   Схвалення у видачі мікропозики відбувається у 99%. Система може автоматично відмовити, якщо клієнт неправильно або помилково заповнив заявку.

   -   Майже всі категорії громадян, незалежно від соціальної зайнятості, можуть отримати позику. МФО кредитує: безробітних та людей, які офіційно працевлаштовані, підприємців та пенсіонерів, домогосподарок, військовослужбовців та студентів.

   -   Гнучкі умови кредитування. Позичальник може вибирати суму та терміни, орієнтуючись на свої фінансові можливості. Вибираються параметри кредиту з доступних варіантів. Для нових клієнтів це від 1,000 до 5,000 гривень на 20 днів. При повторних заявках може бути розглянуто збільшений розмір позики до 15,000 гривень та терміни погашення – 120 днів.

   -   Мінімальна процентна ставка на перші 14 днів користування кредитом становить 0,001%.

Мікропозика, це не тільки оперативна фінансова допомога, але й можливість підвищити кредитний рейтинг при дотриманні зобов'язань позичальника.

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про отдых:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.