Войти

Аксесуари для дому та органайзери для зберігання – онлайн-магазин товарів для вашого комфорту

Додайте стилю та комфорту у ваш дім з аксесуарами My Home. Відчуйте затишок та розкош у власній ванній!



Коли все навколо лежить на своїх місцях, приміщення виглядає охайним, а це додає відчуття комфорту як вдома, так і в офісі чи у будь-якому іншому місці. Те ж стосується і подорожей – якщо речі складені правильно, а не просто закинуті в одну сумку купою, знайти те, що потрібно, значно легше і швидше. 

Щоб порядок навколо себе було легше підтримувати, варто користуватись різноманітними органайзерами та аксесуарами, які саме для цього й призначені. Знайти такі товари можна на сайті інтернет-магазину MВM My Home і у офлайн відділах, які розташовані у торгових центрах Києва та області.

Стильні, зручні, компактні, легкі та функціональні – і це лише частина позитивних характеристик, які мають товари, представлені у магазині. А детальніше про те, що саме у ньому є, поговоримо далі.

Асортимент товарів

Тут ви можете знайти як різноманітні органайзери для зберігання, так і речі для декору, наприклад, симпатичні статуетки чи вази для квітів. У магазині є декілька груп товарів.

   -   Для зберігання: універсальні сумки, ящики/корзини з кришками/ручками або без, етажерки, настільні органайзери для дрібниць, вішаки на декілька гачків, таці, косметички.

   -   Для кухні: подрібнювачі, млинки, посуд звичайний і для запікання, захисне покриття для поверхонь, ємності для зберігання сипучих продуктів, обробні дошки, контейнери, скатертини, тримачі, сушарки для посуду і т.д.

   -   Для медпрепаратів: аптечки пластикові і текстильні, таблетниці різних форм та кольорів.

   -   Настільні органайзери: для прикрас, серветок, косметичних засобів, канцелярії та інших дрібних речей.

   -   Відра: великі і маленькі, універсальні і дитячі, звичайні і з кількома відділами для сортування сміття, з кришкою/педаллю і без.

   -   Для санвузла: тримачі, полички, підставки, гачки, мильниці, йоржики, диспенсери для мила, душові кабіни, піддони, насадки для душу.

Крім того, тут ви можете знайти двері прихованого монтажу, які ідеально впишуться у приміщення і не будуть псувати вигляд зайвими деталями фурнітури. Такі двері будуть лише частиною загального простору, а не привертатимуть до себе увагу, як до окремого об’єкту в інтер’єрі. 

Чому варто купувати товари для організації простору?

Будь-які органайзери – побутові, канцелярські, медичні – призначені для того, щоб хаос перетворювати на порядок. Наприклад, у дитячій кімнаті після кількох годин перебування там малюка буде безлад, який одним лише виглядом може дратувати дорослого. Та якщо придбати симпатичні коробки чи корзини для зберігання іграшок та інших речей, а сам процес прибирання перетворити на гру, навести лад можна за кілька хвилин.

Те ж стосується і робочого/письмового стола. Ручки, олівці, блокноти, папірці – коли це все лежить у хаосі, то й настрій працювати зникає. Та якщо все скласти у настільний органайзер, простір звільниться, а думки швидше увійдуть у робоче русло.

З такими товарами простір навколо буде впорядкованим, а стильні аксесуари зроблять його гарнішим і привабливішим, адже велика краса створюється з дрібничок.

 

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про отдых:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.