Войти

Кріоліполіз Coolsculpting – безболісний спосіб корекції фігури

Позбутися зайвих жирових відкладень на животі чи сідницях та мати струнку фігуру мріє кожна жінка. Зробити пластичну операцію наважуються одиниці через великі ризики, але кріоліполіз Coolsculpting допомагає втілити мрію без хірургічного втручання.



     Всього за 2-4 сеанси можна позбутися надлишку жирової тканини на животі, сідницях, руках, а також обличчі.

Що таке кріоліполіз Coolsculpting та в чому його особливість?


Кріоліполіз Coolsculpting – це безболісна та неінвазивна процедура, направлена на корекцію фігури та усунення жирових відкладень з використанням холоду. Проводиться вона за допомогою спеціального апарату.

Суть методики полягає в тому, що прошарок жиру охолоджується до температури -11 градусів, в результаті чого жирові клітини руйнуються. Продукти їх розпаду виводяться лімфатичної системою, при цьому пацієнт не відчуває болю чи дискомфорту. Апарат Coolsculpting працює так, що охолоджує лише жирові відкладення, при цьому не діє на тканини, які знаходяться поруч, а отже не викликає ускладнень.

Зробити кріоліполіз у Львові можна в клініці IDERMIC (подробиці на сторінці https://idermic.com.ua/service/kriolipoliz-coolsculpting/). За посиланням можна більше дізнатися про процедуру та записатися на консультацію до фахівця.

Як проводиться кріоліполіз Coolsculpting?


Процедура проводиться в такій послідовності:

1. Лікар сумісно з пацієнтом визначає проблемну зону, після чого робить розмітку на шкірі.

2. Потім він наносить на шкіру серветку з гелем, яка попередить появу опіку від холоду.

3. Далі лікар прикладає насадку апарату до проблемної зони. Обладнання охолоджує жирові відкладення, а лікар контролює температурний режим. Спеціальні датчики постійно вимірюють температуру. Вони допомагають апарату працювати в автоматичному режимі та не допускати переохолодження тканин.

4. Після завершення процедури лікар інтенсивно масажує проблемну зону, щоб відновити кровообіг та попередити ускладнення.

Щоб отримати бажаний результат, потрібно декілька сеансів (від 2 до 4). Їх кількість визначає фахівець окремо для кожного пацієнта.

Переваги кріоліполізу Coolsculpting


Все більше жінок обирають кріоліполіз Coolsculpting, оскільки це можливість отримати тіло своєї мрії без суворих дієт, виснажливих тренувань та хірургічного втручання. Процедура нараховує багато вагомих переваг:

1. Кріоліполіз – це безболісна процедура. Під час її проведення не потребується робити проколів чи надрізів на шкірі. Анестезія не використовуються.

2. Процедура абсолютна безпечна та має незначну кількість протипоказань. Особливість апарату Coolsculpting в тому, що він діє лише на жирові відкладення та не пошкоджує м’язи, судини чи інші тканини.

3. Оскільки під час кріоліполізу не травмується шкіра та інші тканини, реабілітаційний період відсутній. Після процедури ви зможете відразу повернутися до звичного життя. Не потрібно йти на лікарняний чи переносити свої справи на декілька днів.

4. Після кріоліполізу вдається на тривалий час зберегти результат при дотриманні принципів здорового харчування.

Найбільшою перевагою кріоліполізу Coolsculpting є його висока ефективність. Всього за декілька сеансів вдасться позбутися до -8 см на талії. Процедура не менш ефективна й на інших зонах (обличчі, сідницях чи руках). Варто знати, що перші результати помітні не відразу після процедури, оскільки організму потрібен час, аби вивести назовні зруйновані жирові клітини.

Якщо ви бажаєте оцінити ефективність та інші переваги кріоліполізу, відправляйтесь в клініку IDERMIC (офіційний сайт - https://idermic.com.ua). Для проведення процедури в клініці використовується сучасне сертифіковане обладнання. Фахівці добре володіють навичками роботи з апаратом Coolsculpting та завжди дотримуються міжнародних протоколів. Завдяки цьому їм вдається гарантувати безпечність, а жінки насолоджуються ефективністю процедури та стрункою талією.  

Клініка пропонує демократичні ціни на кріоліполіз, хоча вартість послуги залежить від обраної зони. Детальніше про ціни можна дізнатися на сайті клініки. 

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про красоту:
Меню раздела Красота
 
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.