Войти

На що звертати увагу під час вибору жіночих кросівок?

Кросівки — це надзвичайно зручний та практичний предмет жіночого гардероба.



    Вони легкі, стильні, а також універсальні — ними можна доповнити як джинси з футболкою, так і сукню. Стилізація кросівок займає мінімум часу. Крім того, це єдиний оптимальний варіант спортивного взуття.

Як правильно вибрати кросівки, щоб скористатися усіма їхніми перевагами? Дізнайтеся про це у цій статті.

Якими повинні бути ідеальні жіночі кросівки?


Оскільки стопи кожної жінки унікальні, важливо проявити уважність та ретельність під час вибору взуття. Це, звичайно, стосується й кросівок, оскільки сьогодні це основний елемент гардероба кожної сучасної жінки, в якому вона проводить чимало часу. Кросівки жіночі повинні ідеально сидіти на ногах.

Загалом, кросівки повинні забезпечувати достатню свободу пальцям та водночас надійну посадку. Проте не поспішайте купувати модель з широким носком: зайва ширина також є шкідливою та викликає втому. Також на комфорт впливає амортизація, вага та стабільність взуття. Крім того, жіночі кросівки можуть мати різну товщину підошви, а в деяких моделях можна побачити щось на кшталт підборів.

Якщо ви полюбляєте носити взуття на підборах, або будь-що бажаєте додати кілька сантиметрів до свого зросту, вам підійде саме такий варіант. Такі кросівки зазвичай мають чудову амортизацію, тому в них зручно працювати увесь день, не відчуваючи втоми, яка часто з’являється від туфель на підборах. Найкращий і найлегший спосіб створити стильний та привабливий образ — це придбати якісні кросівки від відомого бренду. Покажіть, що ви знаєтеся на моді! Це не обов’язково повинна бути яскрава чи екстравагантна модель: мінімалістичні брендові кросівки також допоможуть справити чудове враження.

Як вибрати жіночі кросівки на кожен день?


Мода на зручний одяг та взуття набирає обертів. Сьогодні кросівки — це взуття не лише для прогулянок чи тренувань, а для повсякденних справ, роботи та навіть урочистих подій. Сучасні моделі повсякденних кросівок можна одягати майже з будь-яким одягом, оскільки завдяки ретельно продуманому дизайну вони є максимально універсальними та допомагають зробити довершеним кожний образ.

Білі жіночі кросівки — це еталон сучасної жіночої моди, взуття, яке стане у пригоді, коли ви бажатимете мати зібраний і водночас невимушений вигляд. Такі кросівки чудово доповнюють спідниці, міді та максі сукні, спідниці. Наприклад, дуже цікавим є поєднання легкої сукні з квітковим принтом та білих текстильних кросівок. Також з більш масивними моделями чудово поєднуються т.зв. мамині джинси. У такому разі ідеальним варіантом будуть ретро-кросівки.

Жінкам, що працюють в офісі, стануть у пригоді елегантні моделі кросівок з мінімалістичним дизайном. У цьому разі варто віддати перевагу кросівкам з невисокою підошвою, щоб не вдаватися до спортивного стилю (і точно не варто одягати на роботу спортивні кросівки). Звичайно, щоб кросівки мали стильний та привабливий вигляд, їх потрібно регулярно чистити, правильно зберігати та чергувати з іншим взуттям.

Які жіночі кросівки варто обрати для спортивних тренувань?


Чи можливо мати одну універсальну пару кросівок, які можна було б використовувати для всіх видів тренувань та фізичної активності? Якщо ви займаєтеся спортом рідко (наприклад, час від часу бігаєте), можливо вам буде достатньо однієї пари кросівок.

Проте якщо ви активна людина, що полюбляє різний спорт, вам гарантовано знадобиться спеціальне спортивне взуття для кожного виду тренувань. Чи дійсно це так важливо, чи це просто маркетинговий хід? Насправді під час активних рухів дуже важливо забезпечити належну підтримку своїм ногам та стопам, щоб уникнути небезпечних ситуацій, які можуть трапитися в невідповідному взутті. Наприклад, жіночі кросівки для бігу покликані забезпечувати не лише комфорт, а й безпеку за допомогою підтримки, стабільності та амортизації, і навіть допомагати демонструвати кращі результати завдяки застосуванню технології віддачі енергії. Кросівки для бігу повинні бути легкими, гнучкими, а також мати відповідний перекат.

Якщо ви любите подорожувати, вам знадобиться туристичне взуття. Жіночі трекінгові кросівки мають глибший малюнок протектора, міцнішу конструкцію та додаткову підтримку, щоб гарантувати вам стійкість та безпеку на нерівних поверхнях. Такі кросівки не бояться каміння, коріння, трави, бруду, а в окремих випадках також і вологи.

Якщо ваш вибір — це кардіотренування, аеробіка або фітнес, віддайте перевагу взуттю з хорошою бічною підтримкою та гнучкістю. Натомість жінкам, які працюють з великою вагою під час виконання важкоатлетичних вправ, найважливіше мати стійкі кросівки без амортизації. Сфера використання такого взуття обмежується виключно важкою атлетикою. Доволі жорсткою є й підошва кросівок для велосипеда. Ця особливість дає змогу уникнути поглинання енергії кросівками — вся вона спрямовується на педалі велосипеда. 

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про красоту:
Меню раздела Красота
 
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.