Войти

Чи потрібні сиротам подарунки?

Напевно, кожен з нас готовий щось подарувати дитині з дитячого будинку.



Не будемо сперечатися, який подарунок важливіший, кожен робить, що вміє. Для нас реальна користь – подарувати дитині здоровий зір.
 
Наша команда робить все, щоб якомога більшій кількості дітей-сиріт зберегти зір. Часто нам вдається зробити неможливе, але іноді і ми мало чим можемо допомогти через втрачений час.
 
Наша соціальна відповідальність – допомагати своїм бізнесом дітям-сиротам настільки, наскільки це можливо.
 
За офіційними даними за 2020 рік, в Україні проживає близько 70 тисяч дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. За останні роки навколо надання допомоги таким дітям накопичилося багато проблем, частина з яких ускладнилася через епідемію COVID-19.
 
Клініка «АЙЛАЗ» вже 9 років приймає вихованців соціальної мережі волонтерів «Детдом.інфо», які потребують хірургічної корекції зору. Ми не можемо допомогти всім – але, якщо кожен з нас візьме участь хоч трохи – результат буде, і він вже є!
 
Цей пост про те, щоб надихати та впливати!
 
Підтримати роботу фонду можна за посиланням: https://detdom.info.
 
Приєднуйтесь! 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про детей:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.