Войти

Якою має бути команда хірургів-офтальмологів?

Команда хірургів офтальмологічної клініки «АЙЛАЗ» – це професійність, високі технології та досвід, що здатні допомогти кожному пацієнтові.



Для нас немає питань, які б залишили пацієнта сам на сам зі своїм порушенням зору, ми завжди шукаємо оптимальний шлях досягнення максимально здорового зору та пропонуємо варіанти там, де, як здається, надія втрачена. 

Людяність, кваліфікація й можливість мислити за межами вузьких стандартів дозволяє нам розв’язувати найскладніші офтальмологічні завдання та розширювати можливості лазерної хірургії для кожного пацієнта в Україні.

Наші фахівці навчаються на тренінгах по всьому світу та володіють методиками американських інститутів, що дозволяє надавати унікальні та передові послуги в Європі. Ми також навчаємо фахівців з України та країн ближнього закордоння, надаємо їм сертифікацію й не обмежуємося тільки стінами клініки – ми завжди відкриті ділитися знаннями та допомагати колегам. Здорова конкуренція й спільна мета – комфортне життя пацієнта – є запорукою зрілості та успіху нашої команди. 

Ми працюємо індивідуально та складаємо саме той план лікування, що зможе полегшити життя конкретного пацієнта, подарувати комфорт і відчути безпеку поруч з лікарем, який впевнений у своїх діях.

   -   Фахівці лазерної ретинальної хірургії

Наші лазерні методи лікування сітківки – це швидкість, відсутність болю та безпека. Ми не йдемо шляхом попередніх років хірургічних втручань і тривалого медикаментозного лікування. Тільки європейські стандарти та сучасне розв’язання проблем.

   -   Катаральні хірурги

Хірургія катаракти – найуспішніша операція в офтальмології. Мінімум ризиків і щоденний досвід. У нашому арсеналі вже понад 50 000 пацієнтів, які перемогли катаракту. Це важливе досягнення та показник рівня клініки. Варто зазначити, що сучасна хірургія катаракти дозволяє не тільки покращити зір, але й позбавитися окулярів. Пам’ятайте, що медикаментозного лікування катаракти не існує – ваша свобода та перемога над обмеженнями у зорі може статися лише за кілька хвилин, один раз і назавжди!

   -   Фахівці лазерної корекції зору

Команда з лазерної корекції зору переконана, що лазерна корекція зору може назавжди змінити якість вашого життя. Вам більше не доведеться обмежувати себе у водінні автомобіля, плаванні або виборі активних видів спорту. Вдома з сім’єю, на важливому заході або під час занять – ви не залежите від додаткової оптики, а вільно живете! На нашому Ютуб-каналі ви можете знайти цікаві відгуки та реальні історії людей, що хочуть поділитися досвідом, надихаючи й вас на цей важливий крок, що здатен змінити життя.

Сьогодні лазерна хірургія вже не є тим питанням, що потрібно довго вивчати. До вас вже зробили всі можливі відкриття, аби провести операцію швидко, легко та безпечно.

Ми працюємо та розвиваємося для того, щоб ви змогли бачити ще більше, ще ширше, ще яскравіше та ще безпечніше. Завдяки вашій довірі ми впевнено йдемо вперед, а отже, для розв’язання вашої проблеми залишилося зробити лише один дзвінок – і ви вже на шляху до своєї мрії!

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Дізнатися більше

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.