Войти

Як працює ультразвукова чистка обличчя?

Гарна та осяяна шкіра без подразнень — це мрія багатьох людей різного віку.



Досягти такого результату цілком можливо: у цьому може допомогти ультразвукова чистка обличчя, яку виконують спеціалісти мережі клінік Oxford Medical. На відміну від механічного методу, цей варіант є більш делікатним та не травмує шкіру, тому має великий попит серед пацієнтів.

З якими проблемами допомагає впоратися ультразвукова чистка?


Щоби зрозуміти, чи підійде процедура саме вам, передусім слід ознайомитися з основними показаннями до проведення чистки.

Серед основних естетичних проблем:

  • забруднені та розширені пори — метод допомагає зменшити їхній видимий розмір та слугує профілактикою появи чорних цяток;
  • проблемна шкіра — чистка дає змогу усунути вугри та прищі, зменшити жирність, нормалізувати роботу сальних залоз;
  • тьмяний колір обличчя — зовнішній вигляд покращується завдяки видаленню ороговілих клітин;
  • вікові зміни — ультразвук стимулює вироблення колагену, підвищує пружність та розгладжує дрібні зморшки;
  • пігментація — плями стають світлішими, вирівнюється тон шкіри, зменшується кількість веснянок. 

Великою перевагою ультразвукової чистки обличчя є майже повна відсутність протипоказань. Процедуру не радять робити жінкам з онкологічними захворюваннями, серцево-судинними хворобами в гострій формі, а також під час вагітності та у період лактації. 

Як проходить процедура ультразвукової чистки обличчя?


Чистка відбувається у кілька етапів. Спочатку проводиться демакіяж та очищення шкіри, після чого косметолог проводить діагностику та вибирає відповідний режим роботи апарату. 

Ультразвукові хвилі створюють мікровібрації, що проникають у глибокі шари дерми та створюють ефект масажу на клітинному рівні. Під час процедури розм’якшуються та видаляються забруднення, відлущуються ороговілі клітини, покращується мікроциркуляція крові та стимулюються обмінні процеси.

Завершальний крок — це нанесення заспокійливих засобів, зволоження шкіри та захист від ультрафіолету.

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про красоту:
Меню раздела Красота
 
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.