Войти

Гори та СПА: можливість поєднати користь із задоволенням

СПА-процедури є популярним видом оздоровлення, що пропонується багатьма закладами.



Майже в кожному місті можна знайти декілька салонів, в прайсі яких є елементи оздоровлення. Але коли мова йде про відпустку в Карпатах, змістовність терміну цілковито змінюється.

Адже окрім стандартних пропозицій, безкоштовно активується чисте гірське повітря, релакс від неперевершених видів та цілющий клімат.

Що пропонують СПА-готелі?


Фізіотерапевтичний вплив є наслідком поєднання бальнеології, лікувального чи профілактичного масажу, обгортань та ванн. Використання трав, глини, грязі та аромотерапії дає приголомшливий ефект. Буквально за лічені дні ви відчуватимете себе сповненими енергії та здоровішими. 

Зазвичай застосовуються мінеральні або термальні води, насичені корисними речовинами. Плавання в такому озері чи басейні додає життєвих сил, покращує самопочуття та настрій. На додаток ви можете обрати готель з видом на гори, на сайті https://hotel-podgore.com.ua/new-building доступні для бронювання номери та котеджі різного класу.

Чому варто обрати Карпати?


На популярність Карпат для відпочинку вплинули не лише краса гірського масиву та етнічна кухня. Географічне розташування Карпат наділило регіон безліччю корисних властивостей. Наприклад:

   -   більша частина природних водойм насичена мінералами, такими як гідрокарбонати, хлориди, натрій;

   -   закарпатські райони розташовані на соляних покладах, внаслідок чого повітря є цілющим для тих, хто страждає на захворювання дихальної системи;

   -   затоплення соляних шахт спровокувало наповнення западин ропою, отже, Карпати пропонують власне Мертве море;

   -   повітря не містить шкідливих домішок, вихлопних газів та промислових відходів;

   -   українські Карпати є східним відгалуженням Альп, але геологічно більш складним.

Чому варто обрати Карпати?

Різноманітність відпочинку


На власний розсуд, ви можете проживати в СПА-готелі, відвідувати лише оздоровчі процедури або користуватися лікувальними басейнами. Більшість комплексів відкрита для всіх. Перевагою проживання в СПА-готелях є можливість відвідування в будь-який час. Але бронювати необхідно заздалегідь, попит на такі комплекси великий.

Корисні процедури вдало поєднуються з пішохідними прогулянками. Доповнення дихання чистим гірським повітрям посилює цілющу дію води та додатково оздоровлює весь організм. Якщо вражень мало, сміливо замовляйте екскурсії, на щастя, будь-який регіон Карпат має особливі місця, які варто відвідати.

На нашій території унікальні гори, що можуть посперечатися з європейськими курортами. Для когось Карпати є місцем сили незалежно від пори року, для когось — лише зимовим релаксом. В будь-якому разі активний розвиток інфраструктури сприяє ще більшій популярності регіону як серед наших співвітчизників, так і серед іноземних туристів.

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про красоту:
Меню раздела Красота
 
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.