Войти

Інновації Huggies для дітей: гід по кращим підгузникам бренду

Коли ви стаєте мамою, то шукаєте не просто комфортні памперси для дитини, а ідеальні, і саме такі пропонує Huggies.



    Вибір якісного підгузника для новонародженого може бути страшним. Подивіться на величезний асортимент https://panama.ua/categorys/106823/ і відгуки — ідеальні товари для одного малюка часто виявляються гіршими для іншого. Але перед покупкою недостатньо прочитати коментарі батьків: необхідно зрозуміти, чим відрізняються матеріали, дослідити репутацію виробників, порівняти ціни.

Коли ви зупиняєтеся на конкретній марці, кола пекла не закінчуються — доводиться розбиратися, чим відрізняються різні серії. На щастя для вас, ми полегшили цей процес і пропонуємо дізнатися про переваги популярних одноразових підгузників всього за 10 хвилин.

Huggies проти Pampers: який бренд краще в 2021 році?


Два титану в світі дитячих засобів гігієни продовжують змагатися за якість. Обидва використовують індикатори вологості, багаторазові липучки, суперабсорбірующій наповнювач з розпушеної целюлози.

Вироби Памперс асоціюються з новонародженими через рекламних кампаній і зображення сплячих немовлят на упаковках. Але це не єдина причина, по якій їх часто набувають в пологовий будинок: вони м'які, комфортні для чутливої шкіри і оснащені високою спинкою для захисту від протікання. Запатентована технологія Air Channels утримує вологу, забезпечує циркуляцію повітря і запобігає попрілості, дерматити.

Упаковка Huggies яскравого червоного кольору говорить про дію, активності, через що сам товар асоціюється з повзаючими і бігаючими дітьми. Однак це не означає, що бренд ігнорує потреби самих маленьких користувачів. Наприклад, у найменших моделей є зручний виріз для пуповини. Ще один значний плюс — пластиковий язичок. Він легко відривається, що спрощує і прискорює заміну підгузника вночі.

Є у всіх моделей ще одна особливість — додатковий обсяг між ніг. Невеликий запас забезпечує комфорт під час руху, не заважає переміщатися в ходунках. Також Хаггіс випускає аксесуари мінімальних розмірів для недоношених дітей. Всього в асортименті шість продуктових лінійок, знайомство з якими спростить прийняття рішення.

Популярні лінії Huggies


   -   Little Snugglers розроблені в тісній співпраці з медсестрами і неонатальними терапевтами. Вони призначені для найбільш тендітних недоношених малюків вагою від 0 до 3 кг. Виріз для пуповини запобігає натирання загоюються області, роздратування. Передня частина підгузника оснащена індикатором вологості, а внутрішня — м'яким гіпоалергенним прошарком.

   -   Elite Soft підходять дітям старшого віку, переріс Little Snugglers. Еластичний пояс, велика кишенька на спині захищають від протікань при русі, а інноваційний внутрішній шар SoftAbsorb за секунди поглинає рідкий стілець. Нічні Elite Soft поєднують всі перераховані характеристики і мають додаткові шари для надійного захисту і міцного сну.

   -   Ultra Comfort анатомічної форми виробляються окремо для хлопчиків і дівчаток. Вони прилягають до тіла, не провисають і чудово виглядають завдяки зображенню улюблених героїв.

   -   Classic містить спеціальний блок-гель, що утримує вологу до 12 годин і зберігає шкіру сухою.

   -   Pants для хлопчиків, дівчаток надягають як звичайні трусики і допомагають привчити дітей самостійно користуватися горщиком або туалетом. Манжети щільно прилягають навіть при активних іграх і не натирають, а пояс і широкі боковинки тягнуться у всіх напрямках. Так що речі залишаються чистими, навіть коли трапляється конфуз.

Вибір правильної серії Huggies


Єдиний спосіб дізнатися, яка лінійка підходить вашому немовляті — купити упаковку в кожній колекції, відповідної вазі дитини. Тестувати пачку потрібно не менше тижня, так як бувають більш сухі ночі і менш активні дні.

Що стосується вартості памперсів, то вона залежить від їх розміру і кількості в пачці. Погана новина — з червня 2021 року їхня ціна зросте. Володіє маркою компанія Kimberly-Clark пояснює це зростанням витрат на целюлозу, поглинаючі матеріали, імпорт і транспортування морем. Очікується, що конкуренти наслідуватимуть цей приклад.

Але є і чудова новина — в Україні завжди можна купити підгузники і трусики Huggies зі знижкою, безкоштовною доставкою. Інтернет-магазин Panama допомагає мамам економити час і гроші — безкоштовно доставляє замовлення до дверей у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Кривому Розі та 170 інших населених пунктах. Кур'єри привозять замовлення після попереднього дзвінка і приймають за них оплату готівкою, якщо покупець не вніс передоплату онлайн. 

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про детей:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.