Войти

Чим зайнятися в декреті ще до пологів: 5 цікавих ідей

Найскладніші періоди вагітності позаду. Третій триместр - ідеальний час, що дозволяє майбутній мамі приділити увагу самій собі.



         

        На роботу вже ходити не потрібно, а до появи малюка залишається ще кілька тижнів. Чим зайнятися? Варіантів безліч!

Нижче представлено 5 найцікавіших ідей від EVA Blog.

Підготовка тіла до пологів


Вільний час можна присвятити догляду за своїм тілом. Фітнес для вагітних — прекрасний спосіб підготуватися до майбутніх пологів фізично і морально. Якщо вірити статистиці, дівчата, які займаються спортом, легше переживають перейми. А ще фітнес знижує ймовірність утворення розтяжок.

Творчість


Щоб не нудьгувати в очікуванні народження немовляти, можна почати малювати. І зовсім не обов'язково володіти творчими здібностями.

Малювання картин за номерами заспокоює нерви і допомагає з користю провести час. За допомогою такого заняття можна навчитися концентрувати увагу на дрібницях. Такий навик стане в нагоді в процесі виховання дитини. А ще намальована картина може прикрасити дитячу кімнату.

Підготовка кімнати для малюка


Підбір кольору шпалер, вибір штор, покупка дитячих меблів — усе це дуже захоплює. Майбутня мама може виступити в ролі дизайнера і зробити ідеальну кімнату для новонародженого. Добре, якщо вже відома стать майбутнього малюка. Якщо ж незрозуміло, хто народиться, можна вибрати універсальні відтінки. Білий, жовтий, бежевий — такі кольори підходять хлопчикам і дівчаткам.

Читання


Напевно, останнім часом зовсім не було часу для улюбленого читання. Останні місяці вагітності ідеально підходять для того, щоб надолужити згаяне. Можна взяти цікаву книгу, залізти під плед і цілий день провести за улюбленим заняттям.

Саморозвиток


Настав декрет. Саме час подумати про майбутнє. Чим можна буде займатися після пологів? Як вдасться себе реалізувати? Заздалегідь варто визначитися, в якому напрямку хотілося б рухатися. Декрет — найкращий час для освоєння нової професії і розвитку! Ніколи не пізно щось змінювати.

 

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про детей:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.