Войти

Vichy Dercos – надійні засоби для догляду за шкірою і волоссям

Дерматокосметика — особливий різновид засобів, які використовуються щодня або з певною періодичністю для підтримання здоров’я шкіри та волосся.



Найбільш популярною вважається продукція Віші Деркос від французького виробника. Особливістю цього сегменту товару можна назвати безперечно якісний склад сировини та великий асортимент різних засобів з догляду за волоссям. 

Різноманіття від Vichy — основні пропозиції


Привабливим моментом для більшості покупців є комплексна дія практично кожного засобу. Наприклад, переважна кількість шампунів «працює» у двох базових напрямах, забезпечуючи догляд за шкірою голови та за волоссям одночасно. При цьому користувачі отримують можливість підібрати для себе саме той формат, який найбільш відповідає його ситуації, а саме:

   -   Засоби з амінексилом проти випадання волосся. Вони постачаються в зручному форматі, розраховані на одноразове використання, призначаються окремо жінкам і чоловікам. 

   -   Шампуні. Ця лінія передбачає догляд за волоссям: сухим, жирним чи пошкодженим. Застосування особливої формули дало можливість виробникам створити шампуні для людей із чутливою шкірою голови, для боротьби з лупою та для заспокоєння свербіння.

   -   Тонізуючі кондиціонери. Такі засоби спеціалісти радять в рамках підсилення росту та живлення волосся. Зазвичай їх рекомендують до застосування під час використання засобів з амінексилом.

Окремі засоби цієї лінійки узгодженні асоціацією дерматологів України, що підтверджує їхню безпеку та ефективність.

Переваги засобів для волосся і шкіри Vichy Dercos


Безпечний та ефективний склад – один із важливих моментів, що зазвичай спонукає споживачів до купівлі. Унікальна рецептура має особливу будову молекул, що забезпечує м’яку відновлювальну дію. Серед найбільш вживаних компонентів відзначаються аргінін, кофеїн, ніацин тощо. 

Відповідно до статистичних даних, більшість споживачів відзначили якісний результат після тритижневого користування засобами. Товар постачається покупцям у зручному для застосування та зберігання форматі. Кожна позиція неодмінно доповнюється детальною інструкцією, яка забезпечує можливості використання засобів у домашніх умовах і салонах краси.

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про красоту:
Меню раздела Красота
 
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.