Войти

Огляд усіх числових лотерей на сайті УНЛ

Обираючи для гри лотерею, люди часто звертають увагу на її надійність та, звісно, розмір головної грошової винагороди. І за обома цими критеріями ігри, представлені на сайті УНЛ, помітно виграють в інших.



Ви можете, придбавши лише один лотерейний білет, розраховувати на головну грошову винагороду, що складає понад 20 млн грн. Усе, що для цього потрібно – закреслити  числову комбінацію, яка на вашу думку принесе вам удачу під час наступного розіграшу.

Сьогодні Українська Національна Лотерея представлена цілим рядом ігор. Ми підготували короткий огляд кожної з них для того, аби ви могли краще визначити, що саме вам підходить.

Суперлото – найбільша лотерея України


Якщо ви полюєте за найбільшими грошовими винагородами, придивіться до Суперлото. Саме тут колись зірвався найбільший джекпот в Україні, який наразі ніхто не зміг перебити. У 2021 році одному з гравців пощастило забрати собі 33 млн грн.

Станом на сьогодні джекпот становить трохи понад 21 млн грн. Стати учасником гри максимально просто:

1. Придбайте лотерею в офіційних точках продажу або на сайті УНЛ.

2. Заповніть ігрове поле, вказавши шість номерів, які на вашу думку стануть виграшними наступної трансляції.

3. Якщо бажаєте підвищити свої шанси, обирайте опцію системної гри.

4. Дочекайтеся трансляції, яка відбувається двічі на тиждень: щосереди та щосуботи та транслюється на телеканалі Київ ТВ, а також на YouTube каналі та на сайті Української національної лотереї.

Лотерея КЕНО


Ще одна популярна гра, представлена на сайті УНЛ. КЕНО отримала свою назву від аналогічної гри, відомої ще багато століть тому. Вважається, що назва має латинське або французьке походження і може перекладатися як «по п'ять».

Це означає, що саме стільки номерів потрібно було вказати на ігровому бланку, аби отримати можливість забрати головну грошову винагороду. В сучасному форматі гра трохи змінилася. І сьогодні гравці закреслюють від 5 до 10 номерів, щоб отримати шанс зірвати джекпот розміром 15 млн грн.

Огляд усіх числових лотерей на сайті УНЛ

На бланку розташовується цілих 80 чисел – ви можете обирати їх в будь-якому порядку, додатково вказуючи:

   -   у скільки разів збільшити вставку;

   -   в якій кількості послідовних розіграшів братиме участь обрана вами комбінація чисел.

Ще одна особливість лотереї КЕНО полягає у тому, що розіграші відбуваються на щоденній основі.

Інші ігри на сайті УНЛ


Ми зазначили 2 найпопулярніші лотереї, які пропонують найбільші грошові винагороди і відомі багатьом українцям. Втім, це далеко не весь перелік ігор, представлених на сайті УНЛ. Серед інших надійних перевірених лото:

1. Лото Максима. Пропонує порівняно невеликий джекпот: трохи більше ніж 1 млн грн для виграшу вам потрібно вказати комбінацію з п'яти чисел і стежити за трансляцією, яка також відбувається на щоденній основі.

2. Лото «6 з 36». Тут джекпот трохи більший і становить 3,5 млн грн. Один білет коштує 25 грн. На ігровому бланку розташовано 36 номерів і вам потрібно вказати 6 чисел.

3. Лото Трійка. Певно, найменша в нашому переліку лотерея, яка пропонує гравцям забрати зараз 1500 гривень. Здавалося б, невелика винагорода. Проте і вартість білета мінімальна, становить всього 3 грн за один ігровий бланк.

Обирайте ігри на свій смак, звертаючи увагу на розміри джекпоту, основні та додаткові правила тощо. В будь-якому разі ви можете бути впевненими, що лотереї, представлені на сайті УНЛ, гарантують чесну прозору гру, а також зручні методи придбання ігрових бланків, отримання винагороди.

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про спорт:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.