Войти

Як відчути себе римським полководцем у Scourge of Rome від Play’n GO

Якщо людина полюбляє історію стародавнього світу, наступна гра неодмінно їй сподобається.



 

   У Scourge of Rome йдеться про період Другої пунічної війни, де одним з основних персонажів є Ганнібал Барка (відомий карфагенський полководець). При цьому, автором цього слоту є студія Play’n GO, яка добре знає власну справу.

Відповідний автомат має сітку 6х4 з 4 096 виграшними смугами, яка знаходиться посеред тривимірного поля бою, що нагадує справжню картину з минулого.

При цьому тут залучена нестабільна математична модель з найбільшою віддачею 96.2%. А, спробувати гру безкоштовно або на гроші можна на одному з онлайн казино з 18 років, які мають високі рейтинги та різні бонусні пропозиції.

Які правила та виплати пропонує базова гра


З перших секунд після запуску гри, користувач опиняється в центрі великої битви між карфагенцями та римлянами. Звісно ж, перші прибули верхи на слонах, а другі - з великими гарматами. Винагороди за хоробрість, гра нараховує за такі комбінації з 3-6 символів:

   -   10, J, Q, K і A, х1 - х1.4;

   -   Каблучка, Ваза та Зброя, до х4;

   -   Воїни Сіріус та Ганнібал, до х6;

   -   Бойовий слон до х20.

Окремо, символи воїнів спрацьовують, як дикі під час гри та, змінюють звичайні осередки на потрібні для створення нових комбо. Також, тут є розкидний символ Warhorn, який відповідає за запуск безкоштовних спінів. І все це можливо спробувати з екранів мобільних телефонів, планшетів або ноутбуків. 

Правила та виплати гри

Особливості активації диких обертів та фріспінів


Загалом, Hannibal & Sirius Wild працюють, як звичайні символи заміни, але вони мають й інші особливості. До прикладу, іконка Ганнібала може опинитися на 2-5 барабанах та запустити Wild Flip. Протягом цього раунду кожен з залучених Вайлдів може заповнити всю котушку з ймовірністю 50%. Але, Hannibal не з’являється під час фріспінів.

Щодо власне безкоштовних обертів, вони активуються у разі появи кількох символів Warhorn. Тобто, комбо з 3-6 скатерів здатне запустити або ініціювати повторну активацію 10-25 фріспінів. Загальна кількість спінів, яка доступна для активації, складає 115 штук. 

Щодо нових символів Слона, вони відразу блокуються на сітці, а коли спін завершується - видаляються з неї. При цьому, розмір котушок зменшується. І насамкінець, у разі збігу іконки Слона з Warhorn, усі наявні тварини зміщуються на одну позицію вгору.

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про спорт:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.