Войти

Поговоримо про кератоконус. Причини, ознаки, чи можливо медикаментозне лікування та як коригувати

Сучасна українська офтальмологія перебуває на рівні світових стандартів. Інноваційні технології, що з'являються в світі, дуже швидко освоюються і в Україні.



Так революційний метод лікування захворювань рогівки – крос-лінкінг, автор якого професор Теодор Зайлер отримав у 2011 році престижну премію Келмана від Американського товариства офтальмологів за найбільш революційний винахід останнього десятиліття в офтальмології, з'явився в Україні в 2007 році, вже через 9 років після його першого застосування в світі! Методику цю впровадив в Україні медичний центр «АЙЛАЗ».
 
Дана методика застосовується, зокрема, для лікування кератоконусу. Кератоконус – дистрофічне захворювання рогівки, що призводить до її деформації та зниження зору.
 
Як правило, зустрічається в молодому віці та значно знижує якість життя через значне зниження зору. Сучасний метод лікування кератоконусу – крос-лінкінг (фотополімеризація рогівки за допомогою лампи Зайлера) дозволяє зупинити процес прогресування кератоконусу та уникнути пересадки рогівки. Сучасні спеціальні засоби корекції можуть відновити зір і дозволити пацієнтам з цим захворюванням вести повноцінне активне життя з високим зором.
 
Про причини та ризики розвитку кератоконусу, суті методу крос-лінкінга, видах корекції ви дізнаєтеся з вебінару, що провела директор клініки «АЙЛАЗ» к.м.н. Авер'янова Оксана Сергіївна. Клініка «АЙЛАЗ» перша в Україні почала проводити крос-лінкінг і сьогодні має найбільший досвід (більше 5 000 пацієнтів). Ми готові поділитися своїм досвідом з вами.
 
 

                   

 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.